Uit het hart!

...ondernemen is met een open blik naar de wereld kijken.

Wij realiseren ons dat we in een roerige wereld leven, waarin niet iedereen dezelfde kansen krijgt. Daarom ondersteunt Pensioen Service Kantoor een aantal goede doelen die samenhangen met onze filosofie: op een passende manier omgaan met geld. Dit doen wij voor kinderen die het hard nodig hebben.

Wij steunen de volgende mooie initiatieven:

Stichting Leergeld en Het Kindpakket richten zich op kinderen uit gezinnen met weinig financiële middelen, waarbij het niet vanzelfsprekend is deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Dankzij dit initiatief krijgen ook zij een kans om mee te doen en er bij te horen.

Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiënt. Dit geeft deze kinderen maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst.

De Geldfabriek is een razend spannend kinderboek waarin duidelijk wordt verteld wat er gebeurt als je niet bewust omgaat met geld; de hoofdpersoon Pippa geeft lukraak geld uit en bouwt een forse schuld op. Na het lezen van De Geldfabriek hebben kinderen geleerd zich dan niet te laten verleiden tot het snelle geld. Dat is iets waarvan volwassenen nog kunnen leren.

Active health foundation ‘Gezonde mensen in een gezonde wereld’, dat is waar Active Health Foundation (AHF) voor gaat. Gezondheid is onze grootste en universele schat! Daarom ondersteunen wij projecten die mensen bewustmaken van de waarde van gezondheid voor zichzelf, hun omgeving, de samenleving en de wereld. Eén gezonde wereld begint bij het ontdekken van je gezonde zelf.

Projecten
Met ‘Gezonde mensen in een gezonde wereld’ voor ogen, faciliteren wij als Stichting initiatieven gericht op het algemeen nut die zonder onze bijdrage onvoldoende van de grond komen of bekendheid krijgen. Benieuwd? Bekijk ons lopende projecten en onze projecten in ontwikkeling.

Blijf op de hoogte

Regelmatig publiceren wij een nieuwsbrief met de actuele ontwikkelingen en wetenswaardigheden. Meld je vrijblijvend aan voor deze gratis service en mis niets!

Met wie heb je een klik?

Pensioen bij PSK gaat anders dan je waarschijnlijk bent gewend. Wij kijken niet naar het bedrijf waar je werkt, maar naar jou. Om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je nodig hebt. Niet meer en niet minder. En daarom is een persoonlijke klik belangrijk.

Koffie?

Elk contact begint met een kop koffie of thee bij jou of bij ons op kantoor. In een kennismakingsgesprek willen we graag van je weten waar we mee kunnen helpen. Geheel vrijblijvend, zoals dat heet.