Wie is Dick Wolffensperger?

Wie is Dick Wolffensperger?

Vanuit Heemskerk bedien ik voornamelijk onze klanten in het westen en het midden van het land. Voor mij is op pensioengebied niet snel iets te gek: complexe pensioen zaken zijn mijn specialiteit. Ik ga er helemaal voor en vindt het prachtig om een maatwerk pensioenregeling te bedenken die perfect aansluit op de wensen van mijn klant. Het is niet altijd makkelijk om dit voor elkaar te krijgen. Maar ook al lijkt het onmogelijk, ik ga altijd op zoek naar hoe het wél kan. En met succes! Klant blij en ik blij!.”

Pensioen is mijn passie en ik raak er niet snel over uitgesproken en waarschijnlijk ben ik daar een uitzondering in. Bijna niemand vindt pensioen leuk…. maar wel belangrijk. Door een heldere en duidelijke uitleg maak ik pensioen weer begrijpelijk.

En mocht ik willen klankborden, dan kan ik terugvallen op mijn medevennoten. Niet alleen in die specifieke gevallen, want samen ondernemen is gewoon slimmer maar vooral leuker. Door gebruik te maken van elkaars sterke punten worden we allemaal beter en daar plukken onze klanten de vruchten van.

De combinatie van onze verschillende karakters en kwaliteiten maakt onze aanpak tot een succes!

Benieuwd of je een klik hebt metDickWolffensperger? Doe de klikgarantie test.

Ga naar de klikgarantie

Blijf op de hoogte

Regelmatig publiceren wij een nieuwsbrief met de actuele ontwikkelingen en wetenswaardigheden. Meld je vrijblijvend aan voor deze gratis service en mis niets!

Met wie heb je een klik?

Pensioen bij PSK gaat anders dan je waarschijnlijk bent gewend. Wij kijken niet naar het bedrijf waar je werkt, maar naar jou. Om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je nodig hebt. Niet meer en niet minder. En daarom is een persoonlijke klik belangrijk.

Koffie?

Elk contact begint met een kop koffie of thee bij jou of bij ons op kantoor. In een kennismakingsgesprek willen we graag van je weten waar we mee kunnen helpen. Geheel vrijblijvend, zoals dat heet.