Wie is Tjeerd Jan Nijboer?

Wie is Tjeerd Jan Nijboer?

Ik gedij het beste in een kleine organisatie waar ruimte is voor creativiteit. Het is een cliché maar ik beleef er veel plezier aan om buiten kaders te denken. Hoe kunnen zaken beter, sneller en met meer plezier. Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten die mij verder brengen. Dat is handig binnen de vrij traditioneel denkende pensioenwereld. Zie het als een zeiltocht (mijn andere passie), in de ochtend tref je voorbereidingen voor een mooie tocht en als je op je eindbestemming bent aangekomen herleef je de reis nog eens onder het genot van een drankje. Voor mij zit het plezier niet zozeer in het behalen van de bestemming maar juist in de reis zelf.

Bij PSK voel ik mij als een vis in het water. Het ondernemerschap, de samenwerking met mijn medevennoten en het klantencontact stimuleren mij waardoor mijn enthousiasme voor het vak nog beter tot zijn recht komt. Vooral het professionaliseren, en toch laagdrempelig houden, van pensioencommunicatie is hier een goed voorbeeld van. Als je vrij kunt denken ontstaan de mooiste ideeën.

Ik houd van mensen en benader iedereen met een open blik. Als er een klik is, volgt het resultaat vanzelf.

Benieuwd of je een klik hebt metTjeerd JanNijboer? Doe de klikgarantie test.

Ga naar de klikgarantie

Blijf op de hoogte

Regelmatig publiceren wij een nieuwsbrief met de actuele ontwikkelingen en wetenswaardigheden. Meld je vrijblijvend aan voor deze gratis service en mis niets!

Met wie heb je een klik?

Pensioen bij PSK gaat anders dan je waarschijnlijk bent gewend. Wij kijken niet naar het bedrijf waar je werkt, maar naar jou. Om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je nodig hebt. Niet meer en niet minder. En daarom is een persoonlijke klik belangrijk.

Koffie?

Elk contact begint met een kop koffie of thee bij jou of bij ons op kantoor. In een kennismakingsgesprek willen we graag van je weten waar we mee kunnen helpen. Geheel vrijblijvend, zoals dat heet.