Klikgarantie

...want het gaat om mensen.

Pensioen en communicatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daaraan geven wij graag invulling in een persoonlijk gesprek. Maar als uw gids en uw vraagbaak in een pensioenwereld die steeds complexer wordt, willen wij u ook via onze website informeren en bieden wij u interessante feiten en actueel nieuws.

Vind jij dit ook? Doe dan onze test hieronder voor het vinden van een adviseur die bij je past. Een adviseur die naar je vragen en wensen luistert en dit combineert met zijn pensioenervaring om tot een passend pensioen te komen.

Dat is onze klikgarantie; want zeg nou zelf: samenwerken doe je toch het liefst met iemand waarmee het klikt?

Ben je benieuwd wie wij zijn? Bekijk dan alvast ons team

1. Wat past het beste bij jou?A. Nuchtere NoorderlingB. Voortvarende HollanderC. Zorgzame TukkerD. Maakt mij niets uit
2. Waar gaat het over?A. Pensioen voor werknemersB. Pensioen voor DGAC. Pensioen voor beiden
3. Wat heb je nodig?A. AdviesB. Hulp bij beheerC. CommunicatieD. Probleemoplossing
4. Wat vind je belangrijk?A. Vooral de hoofdlijnenB. Vooral de detailsC. Het hele verhaal

Blijf op de hoogte

Regelmatig publiceren wij een nieuwsbrief met de actuele ontwikkelingen en wetenswaardigheden. Meld je vrijblijvend aan voor deze gratis service en mis niets!

Met wie heb je een klik?

Pensioen bij PSK gaat anders dan je waarschijnlijk bent gewend. Wij kijken niet naar het bedrijf waar je werkt, maar naar jou. Om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je nodig hebt. Niet meer en niet minder. En daarom is een persoonlijke klik belangrijk.

Koffie?

Elk contact begint met een kop koffie of thee bij jou of bij ons op kantoor. In een kennismakingsgesprek willen we graag van je weten waar we mee kunnen helpen. Geheel vrijblijvend, zoals dat heet.