Pensioenvoorlichters

Pensioen is best lastig, sterker nog pensioen is vaak niet echt leuk. Maar het is belangrijk dan ooit! Hoewel het voor veel mensen nog ver weg lijkt te zijn is het toch belangrijk om je er vroegtijdig in te verdiepen. Zodat je antwoord krijgt op de volgende vragen:

Wat krijg ik op pensioendatum? Wat krijgen mijn nabestaanden als ik kom te overlijden? En wat gebeurt er bij arbeidsongeschiktheid?

Maar nog  belangrijker, hoe ziet mijn financiële plaatje er tegen die tijd er uit? Kan ik blijven leven zoals ik nu leef?

En wij begrijpen heel goed dat je geen zin  hebt om je hier – op je vrije zaterdagmiddag  – in te verdiepen. Maar laat ons je helpen. Vraag je werkgever om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

    
Over Pensioenvoorlichters

Pensioenfoto voor jou
Wist je dat je gemiddeld één dag per week werkt voor je pensioen? Elk jaar stop je een paar duizend euro in een pot voor later, maar weet jij wat er met je geld gebeurt en wat het op gaat leveren?

Wij vinden het belangrijk dat jij weet hoe jouw pensioen geregeld is. In een persoonlijk gesprek maken we samen een foto van jouw pensioen; we kijken naar het verleden, het heden en natuurlijk ook naar de toekomst. Na dit gesprek weet je precies waar je aan toe bent en kun je zelf keuzes maken voor je toekomst.

100% tevredenheidgarantie
Wij denken dat onze heldere manier van uitleggen veel beter is dan de jaarlijkse – onbegrijpelijke – UPO die je van je pensioenuitvoerder krijgt. Want zeg nou zelf: die stop je toch zo snel mogelijk in de map? Daarom geven wij 100% tevredenheidsgarantie. Als jij het niet begrijpt, hebben wij ons werk niet goed gedaan. Zo eenvoudig is het!

Pluspunten van Pensioenvoorlichters.nl

  • Pensioen uitleg die iedereen begrijpt
  • Binnen een uurtje duidelijkheid voor jouw en je gezin
  • Wij verkopen niets, wij houden van voorlichten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Bij jou op het bedrijf

Wie zijn wij?

Pensioenvoorlichters.nl is opgezet door een enthousiast team met jarenlange ervaring bij pensioenverzekeraars, pensioenfondsen en vooral als adviseur voor werkgevers en ondernemingsraden. Deze ervaring zetten zij nu om in pensioenvoorlichting wat iedereen kan begrijpen. Hiermee willen zij jouw pensioenbewustzijn vergroten. Een brug slaan tussen de pensioenuitvoerder en jou als deelnemer. Want je er nu in verdiepen, voorkomt verrassingen voor later. De kans is namelijk groot dat je tot de 90% behoort die zijn pensioendatum wel gaat halen. Zorg daarom dat je weet waar je staat.

Kom in contact

Wij zijn Pensioenvoorlichters.nl en helpen jouw graag om pensioen begrijpelijk te maken!