Over ons

Pensioen Service Kantoor (of kortweg PSK) zorgt voor jou en je medewerkers. Waarom? Omdat wij gek zijn op pensioen en inkomensverzekeringen en er alles over weten! Met al onze ervaring weten wij precies hoe deze markt in elkaar zit. Zo simpel is het.

Met een leuk team werken wij voor een brede klantenkring. Van groothandel tot psychologenpraktijk. Wij helpen mensen graag met pensioen en inkomensvraagstukken. Samen zoeken wij naar de best passende oplossing die aansluit bij de filosofie van jou en je bedrijf.

​Pensioen begrijpelijk maken is onze passie

Wet Toekomst Pensioenen? Van middelloon naar beschikbare premie? Compensatie? Hoe mooi zou het zijn wanneer er iemand is die je door al dit jargon aan de hand mee kan nemen.. Voor jou is het vaak abracadabra, voor ons dagelijkse kost. Zoveel als jij weet over je bedrijf, zoveel weten wij over pensioen. Samen zijn wij een mooi team op zoek naar de meest passende pensioenoplossing!

Als werkgever betaal je namelijk veel geld voor het pensioen van je medewerkers. Dan is het heel prettig dat iedere werknemer zijn pensioen begrijpt en waardeert. Dat is onze missie.

Hoe werken we?

Wij maken pensioenmaterie graag simpel en geloven dat een klik tussen jou en de adviseur bijdraagt tot een beter advies. Daarom nemen we ruim de tijd om de mens achter de vraag te leren kennen, wat je drijft en wat je van ons verwacht. En als de klik er is, zorgen wij voor de best passende pensioenregeling!

100% tevredenheidsgarantie door draagvlak en voorlichting

Wij zorgen niet alleen voor een goed advies, maar zorgen ook voor draagvlak binnen de organisatie door in gesprek te gaan met de Ondernemingsraad en/of projectgroep. En door alle medewerkers persoonlijk voor te lichten over hun eigen pensioenregeling begrijpen zij de inhoud van hun eigen regeling en kunnen zij zelf keuzes maken voor de toekomst.

Online portal

In dienst, uit dienst, salariswijzigingen, mutaties zoals adreswijzigingen…doe je voor je gemak via onze eigen online portal. Daarnaast hebben je medewerkers 24/7 toegang tot hun eigen gegevens. Op deze manier houden we samen grip op de pensioenregeling. Laat je vrijblijvend adviseren.

Kortom, we zijn goed in…

  • het vinden van de juiste pensioenoplossing voor je medewerkers;
  • meedenken! Wat past het beste bij de huidige fase van je bedrijf;
  • waardering van je werknemers te krijgen, door een heldere uitleg van de pensioenregeling;
  • samen beheren van de pensioenregeling sparren met de ondernemer, denk hierbij aan het pensioen voor de DGA;
  • pensioen begrijpelijk maken.