Wie zijn wij?

Wie is Esther?
Wie is Esther?

Als je met ons belt, dan is de kans groot dat je als eerste Esther aan de lijn krijgt. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de binnenkomende telefoontjes, mutaties, facturen en het inplannen voor onze pensioenadviseurs. Op kantoor Leeuwarden is zij bovendien de gastvrouw die onze relaties van een warm welkom en kopje koffie voorziet.

Wie is Tineke?
Wie is Tineke?

Tineke is de rots in de branding op ons kantoor in Leeuwarden. En ondanks haar jeugdige uitstraling, toch al bijna 20 jaar ervaring op het gebied van pensioen en financiële planning.  Zij houdt zich bezig met collectief pensioenadvies en beheer, pensioenvoorlichting en Bpf-analyses (en meer).  De uitdaging voor haar zit in het uitzoeken van alle puzzelstukjes om daar vervolgens een mooi plan van te maken. Dus mocht je het overzicht kwijt zijn en wil je financieel rust? Neem dan vooral contact met haar op.

Wie is Sandra?
Wie is Sandra?

Als je contact zoekt met kantoor Alkmaar, dan neemt waarschijnlijk Sandra de telefoon op. Vanuit Alkmaar helpt zij onze relaties uit (voornamelijk) regio West en Midden Nederland. Vragen over de pensioenregeling, mutaties en alles wat daar bij komt kijken worden door haar vrolijk en met een flinke portie kennis beantwoord.  Daarnaast vind zij het enorm leuk om aan werknemers pensioenvoorlichting te geven. Mocht je ons kantoor in Alkmaar bezoeken, dan zal zij je hartelijk ontvangen!

Wie is Julia?
Wie is Julia?

Julia helpt onze relaties in regio Oost voornamelijk met het verwerken van de mutaties (aan- en afmelden van werknemers). En ondersteunt zij de pensioenadviseur met allerlei administratieve zaken. Dat doet zij op een plezierige en zorgvuldige manier. In combinatie met haar opleiding hopen wij haar enthousiast te houden voor een mooie loopbaan in de financiële dienstverlening!

Wie is Mark?
Wie is Mark?

Mark is verantwoordelijk voor regio Oost. Vanuit kantoor Hengelo bedient hij onze relaties op een betrokken en enthousiaste wijze. Geen vraag op het gebied van pensioen en inkomensverzekeringen is Mark te gek, geen uitdaging te groot. Als hij eenmaal zijn tanden ergens in zet, dan laat hij niet meer los. Onze relaties in (voornamelijk) Oost-Nederland zijn dan ook erg wijs met hem.

Wie is Dick?
Wie is Dick?

Vanuit Alkmaar helpt Dick voornamelijk onze relaties in regio West en het midden van het land. Voor hem is op pensioengebied niet snel iets te gek: complexe pensioen zaken zijn vooral zijn specialiteit. Maar of je nu 2 of 300 werknemers in je bedrijf aan het werk hebt, Dick zal je met evenveel aandacht helpen. Wij hebben ons laten vertellen dat Dick zelfs over pensioenen droomt.

Wie is Gerben?
Wie is Gerben?

Vakidioot is de term die wij vaak gebruiken om Gerben te beschrijven. Zelf vindt hij zich een inhoudelijke vechtersbaas. Als pensioenadviseur in regio Noord is hij zeer gedreven waarbij hij tot het uiterste gaat voor zijn klanten, waardoor hij zaken voor elkaar krijgt die anderen vaak niet lukt! Of het nu gaat om het adviseren van de directie, de ondernemingsraad, de directeur eigenaar of de deelnemers zelf. Tot op de bodem uitzoeken of dit echt het beste voor de klant is. Prachtig vindt hij dat!

Wie is Danny?
Wie is Danny?

Danny houdt zich binnen ons kantoor bezig met inkomensverzekeringen en algemene zaken. Hij houdt ervan om te pionieren en nieuwe zaken op te zetten. Hij is het type van de grote lijnen, zaken uitproberen, opstaan en weer doorgaan. Maar in alles wat hij doet probeert hij met enthousiasme mensen in beweging te krijgen.